Wyeast Smack Pack Vådgær

Wyeast Smack Pack

Wyeast Smack Pack Vådgær :

Husk at gæres skal startes op i god tid jo ældre den er.

 

Wyeast laboratorier har produceret ren flydende gær kulturer for kommercielle bryggerier og hjem bryggerier i over 20 år. Løbene er der blevet tilføjet mange nye speciale stammer til vores line-up, samt raffinering vores emballage. Vi tilbyder nu en emballage størrelse og stil til at opfylde alle dine behov, brygning.

 

Gæren opbevares bedst i køleskab eller fryser. Hvis dit gær er over sidste sidste holdbarhedsdato vil jeg anbefale at du laver en gærstarter, dels for at se om gæren kan bruges endnu og for samtidigt at øge mængden af gærceller så du er sikker på at der er gærceller nok til selve gæringen. Følg linket her og lær at lave en gærstarter.

 

Herunder finder du en beskrivelse af de forskellige produkter, og hvad for nogle øltyper den enkelte gær er særligt egnet til.

Ale.

Belgian Ales.

Lagers.

Wheats.

Lambics.

Seasonal.

 

 

Wyeast Smack Pack

Ale :

 

XL 1007 German Ale

 

Lav ester dannelse, bredt temperaturområde.

Kold gæring vil producere lager karakteristika, herunder svovl produktion.

Gæring ved højere temperaturer kan producere nogle milde frugtagtige.

  • l modne hurtigt, selv når det er koldt gæret.

Lav eller ingen påviselig diacetyl.

 

Oprindelse:

Flokkulering: lav

Attenuation: 73-77%

Gæring 13-20 ° C

Alkohol Tolerance: ca 11% ABV

 

Styles:

American hvede eller rug Beer, Berliner Weisse, Bière de Garde, Düsseldorf Altbier, Kölsch, Nordtyske Altbier.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1010 American wheat

 

En tør gæring, ægte top beskæring gær, der fremkalder en tør, let syrlig, sprød øl.

Ideel til øl, hvor en lav ester profil er ønskelig.

 

Beskrivelse

 

Flokkulering: Lav

Attenuation: 74-78%

Gæring 14-23 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

American hvede eller rug Beer, Cream Ale, Düsseldorf Altbier,Kölsch, Nordtyske Altbier

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1028 London Ale

 

Rige med en tør finish, minerally profil, fed og sprød, med nogle frugtagtige.

Anvendes ofte til højere kraftige ales, og når et højt niveau af dæmpning er ønskeligt for den stil.

 

Oprindelse:

Flokkulering: Medium-Low

Attenuation: 73-77%

Gæring 15-22C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

Brown Porter, Dry Stout, English Barleywine, Foreign Extra Stout, Mild, Northern English Brown Ale, Old Ale, Robust Porter, Russian Imperial Stout.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

 

XL 1056 American Ale

 

Meget ren, sprød smags egenskaber.

Lav frugtagtige og milde ester produktion.

Lidt citrus ved kold (60-66F, 15-19C) gærings temperaturer.

Alsidig gær, som bruges til mange øl stilarter, giver en god malt og humle karakter.

Normalt krævers filtrering for lyse øl.

DE eller pad filtrering anbefales.

 

Oprindelse:

Flokkulering: Medium-Low

Attenuation: 73-77%

Gæring 15-22C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

American Amber Ale, American Barleywine, American Brown Ale, American IPA, American Pale Ale, American Stout, Braggot, Brown Porter, Christmas / Winter Specialty Krydret Øl, Cream Ale, Dry Stout, Fruit Beer, Imperial IPA, Irsk Red Ale, Other Smoked Beer, Russian Imperial Stout, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer, Stærk Scotch Ale, Træ-Aged Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1084 Irish Ale.

 

Denne gær gære godt i mørk ølurt.

  • l gæret i den nederste temperaturområdet producere tør og sprød øl til frugtagtig øl med flot kompleksitet i den øverste ende.

Ester produktionen bliver forbedret meden gærings temperaturer over 64 grader F (18 C).

Flokkulering er lav til moderat.

 

Oprindelse:

Flokkulering: Medium

Attenuation: 71-75%

Gæring 16-22C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

American Barleywine, Baltic Porter, Dry Stout, Foreign Extra Stout, Imperial IPA, Irsk Red Ale, Oatmeal Stout, Other Smoked Beer, Robust Porter, Scottish Export 80 / –, Scottish Heavy 70 / –, Scottish Light 60 / –, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer, Stærk Scotch Ale, Sweet Stout, Træ-Aged Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1098 British ale

 

Producerer øl med en ren neutral finish med en malt og humle karakter.

Fermenter tør og sprød, let syrlig, frugtagtig og velafbalanceret.

Gære godt ned til 65 ° F (18 ° C).

 

Oprindelse:

Flokkulering: Medium-High

Attenuation: 73-75%

Gæring 18-22C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

Blonde Ale, English Barleywine, Northern English Brown Ale, Robust Porter, Scottish Export 80 / –, Scottish Heavy 70 / –, Scottish Light 60 / –.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1099 Whitbread ale.

 

En mildt malty og lidt frugtagtig gærings profil; ikke så syrlig og tør som 1098 og meget mere fremkommende udfældning.

Lave gæring temperaturer vil producere en ren finish med en meget lav ester profil.

Flokkulering – høj;

Gæring 18-24 ° C

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1187 Ringwood Ale.

 

God gærstamme med unik gærings og smags egenskaber.

Særskilte frugt ester og høj flokkulering give en malty kompleks profil, klare godt.

 

Oprindelse:

Flokkulering: Høj

Attenuation: 68-72%

Gæring 18-23C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

American IPA, American Stout, Fruit Beer, Mild, Oatmeal Stout, sydlige engelsk Brown.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1272 All american ale.

 

Med mange af de bedste kvaliteter, som bryggerierne kigger efter, ved brygning af amerikanske øl stilarter, denne stamme resultater er konsekvent, og det giver en stor øl.

Fruitier og mere fremkommende udfaeldning end Wyeast 1056 American Ale gær, let nøddeagtig, blød, ren med en let syrlig finish.

Gærer ved varmere temperaturer for at fremhæve humle karakter med intense frugtagtige, eller gære køligt for rene, let citrus karakter.

 

Oprindelse:

Flokkulering: Høj

Attenuation: 72-76%

Gæring 15-22C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

American Amber Ale, American Brown Ale, American IPA, American Pale Ale, American Stout, Blonde Ale, Fruit Beer, Imperial IPA, Træ-Aged Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1275 Thames Vally

 

Producerer klassisk britisk bitter, rig kompleks smags profil, ren, let malt karakter, lav frugtagtige, lav estere, velafbalanceret.

 

Oprindelse:

Flokkulering: medium-lav

Attenuation: 77%

Gæring 16-22 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

Brown Porter, Dry Stout, Düsseldorf Altbier, Extra Special / Strong Bitter (English Pale Ale), Foreign Extra Stout, Northern English Brown Ale, Robust Porter, Specielle / Best / Premium Bitter, Standard / Ordinary Bitter.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1318 London ale III

 

Fra traditionelle London bryggeri med stor malt og humle profil.

Frugtagtig, meget let, blød afbalanceret gane, slutter lidt sød.

 

Oprindelse:

Flokkulering: høj

Attenuation: 71-75%

Gæring 18-23 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

American Amber Ale, English Barleywine, Engelsk IPA, Extra Special / Strong Bitter (English Pale Ale), Mild, Oatmeal Stout, Old Ale, Scottish Export 80 / –, Scottish Heavy 70 / –, Scottish Light 60 / –, Southern engelsk Brown, Specielle / Best / Premium Bitter, Standard / Ordinary Bitter, Sweet Stout.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

XL 1332 Northwest

 

En af de klassiske øl stammer fra det nordvestlige USA Brewery.

Producerer malty og let frugtagtig ale med god dybde og kompleksitet.

 

Oprindelse:

Flokkulering: høj

Attenuation: 67-71%

Gæring 18-24 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

American Amber Ale, American Barleywine, American Brown Ale, American IPA, American Pale Ale, American Stout, Blonde Ale, Classic American Pilsner, Fruit Beer, Imperial IPA, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1335 British ale II.

 

Typisk for britiske og canadiske ale gæring profil med god malt smags egenskaber, sprød finish, ren, temmelig tørt.

 

Oprindelse:

Flokkulering: høj

Attenuation: 73-76%

Gæring 17-24 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

American Brown Ale, Brown Porter, Cream Ale, Dry Stout, English Barleywine, Engelsk IPA, Extra Special / Strong Bitter (English Pale Ale), Foreign Extra Stout, Irsk Red Ale, Northern English Brown Ale, Specielle / Best / Premium Bitter, Standard / Ordinary Bitter.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1450 – Denny’s Favorite 50

 

Denne fantastisk all-round gær kan bruges til næsten alle øl-stil, og er en grundpille i en af ​​vore lokale håndbryggere, Mr. Denny Conn.

Det er enestående, fordi den giver en stor mundfornemmelse og forstærker af malt, karamel, eller frugt karakter af en øl uden at være sød eller under svækkede ..

 

oprindelse:

Flokkulering: Lav

Attenuation: 74-76%

Gæring 15-21C

Alkohol Tolerance: ABV 10%

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1469-PC West Yorkshire Ale Yeast .

 

  • l type:

Blonde Ale, engelsk IPA, Ekstra Special / Strong Bitter (engelsk Pale Ale), vanilie Stout, det sydlige engelsk Brown, Special / Bedste / Premium Bitter, Standard / Almindelig Bitter, Sweet Stout.

 

Profil:

Denne stamme producerer øl med en fuld sej malt smag og karakter, men afslutter tørt, producerer berømt afbalanceret øl.

Forvent moderat nøddeagtig og stenfrugter estere.

Bedst anvendes til produktion af fad eftergæret bitter, ESB og mild ales.

Pålideligt flocculent, der producerer lys øl uden filtrering.

 

 

Alc. Tolerance 9% ABV

Gæring 18-22 ° C

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1728 Scottish ale

 

Ideelt til skotsk-stil ales, og kraftige ales af alle typer.

 

Oprindelse:

Flokkulering: høj

Attenuation: 69-73%

Gæring 13-24 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12% ABV

 

Styles:

American Barleywine, Baltic Porter, Braggot, Christmas / Winter Specialty Krydret Øl, Foreign Extra Stout, Imperial IPA, Old Ale, Other Smoked Beer, Russian Imperial Stout, Scottish Export 80 / –, Scottish Heavy 70 / –, Scottish Light 60 / –, Stærk Scotch Ale, Træ-Aged Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1968 London esb ale.

 

Denne ekstremt fremkomne udfældnings gær producerer tydeligt malty øl.

Dæmpnings niveauer er typisk mindre end de fleste andre gærstammer med en lidt sødere finish.

Ales fremstillet med denne stamme har en tendens til at være temmelig frugtagtig.

Frugtagtige vil stige med højere gæring temperaturer (70-74F, 21-23C).

Strålende lyse øl kan nemt nås uden filtrering.

 

Oprindelse:

Flokkulering: Very High

Attenuation: 67-71%

Gæring 18-22C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

English Barleywine, Engelsk IPA, Extra Special / Strong Bitter (English Pale Ale), Fruit Beer, Mild, Old Ale, Southern engelsk Brown, Specielle / Best / Premium Bitter, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer, Standard / Ordinary Bitter, Træ-Aged Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 2565 Kolsch

 

Denne gær har en lidt mere frugtagtig / vinagtig egenskaber.

Frugtagtige stiger ved højere gærings temperatur.

Lav eller ingen påviselig diacetyl produktion.

Kan også gære kold 55 ° – 60 ° F interval (13-16 ° C).

Anvendes til fremstilling af hurtig-conditioning pseudo-lager øl.

Kræver filtrering eller yderligere lageringstid til at producere lyse øl.

 

Oprindelse:

Flokkulering: lav

Attenuation: 73-77%

Gæring 13-21 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

American hvede eller rug Beer, Berliner Weisse, Bière de Garde, Cream Ale, Düsseldorf Altbier, Fruit Beer, Kölsch, Nordtyske Altbier, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer.

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

Belgian Ales

Belgian Ales

 

 

XL 1214 Belgian Ale

 

Abbey-style top-gærende gær, egnet til høj-tyngdekraft øl.

Estery, stor kompleksitet med meget god alkohol tolerance.

Denne gær kan være langsom til at starte.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium-lav

Attenuation: 73-77%

Gæring 20-24 ° C

Alkohol Tolerance: cirka 9% ABV

 

Styles:

Belgiske Dark Strong Ale, Belgiske Dubbel, Belgiske Specialty Ale, Belgisk Tripel, Christmas / Winter Specialty Krydret Øl, Witbier.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 1388 Belg.Strong Ale

 

Classic gær til denne øl stil.

Robust smag profil med moderat til høj alkohol tolerance.

Frugtagtig næse og gane, tør finish.

Kan fortsætte med at producere CO2 i en længere periode efter flaskning, mens den er på køl.

 

Beskrivelse

Flokkulering: lav

Attenuation: 74-78%

Gæring 18-27 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12-13% ABV

 

Styles:

Belgiske Blond Ale, Belgisk Golden Strong Ale, Belgiske Specialty Ale, Belgisk Tripel, Bière de Garde, Christmas / Winter Specialty Krydret Øl.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 1762 Belg.Abbey-2

 

Høj gravity gær med forskellig karakter fra produktion af ethanol.

Lettere frugtagtig med tør finish, lav ester profil.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium

Attenuation: 73-77%

Gæring 18-24 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12% ABV

 

Styles:

American Barleywine, Belgiske Blond Ale, Belgiske Dark Strong Ale, Belgisk Golden Strong Ale, Belgiske Specialty Ale, Bière de Garde, Russian Imperial Stout, Stærk Scotch Ale.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3031-PC Saison-Brett Blend

 

Beer Styles: Saison, Belgian Specialty Ales, American-style Sour & Wild Beer, Strong Golden Ale

 

Profile: A blend of Saison yeast and Brettanomyces creates a dry and complex ale. Classic earthy and spicy farmhouse character meets tropical and stone fruit esters; aging brings elevated Brett flavor. Expect high attenuation with this blend.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flocculation low

Attenuation 80-90%

Gæring 18-27°C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3463 Forbidden fruit

 

Til produktion fra Wit til klassisk grand cru.

Phenol-profil med dæmpet frugtagtige.

Velafbalanceret estery profil.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Lav

Attenuation: 72-76%

Gæring 17-24C

Alkohol Tolerance: 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Specialty Ale, Witbier.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3522 Belgian Ardennes ale.

 

En af mange store øl gær til at producere klassiske belgiske ales.

Phenolics udvikling med øget gærings temperaturer, mild frugtagtig og kompleks krydret karakter.

 

Beskrivelse

Flokkulering: høj

Attenuation: 72-76%

Gæring 18-29 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Blond Ale, Belgiske Dark Strong Ale, Belgiske Dubbel, Belgisk Golden Strong Ale, Belgiske Pale Ale, Belgiske Specialty Ale, Belgisk Tripel, Flanders Brown Ale / Oud Bruin.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

XL 3538-PC Leuven Pale Ale Yeast

 

Beer Styles:

Belgisk Pale Ale, den belgiske Dubbel og Tripel, belgiske Stærke Golden og Dark Ales, belgisk Blonde Ale, Flandern Brown Ale

 

Profil:

Denne energisk top gærende belgiske gær stamme producerer en særskilt krydret Karakter sammen med mild estere.

3538 er et glimrende valg for en bred vifte af belgisk øl stilarter herunder bPale ale, dubbels, og brun ales.

 

Alk. Tolerance 12% ABV

Flokkulation høj

Dæmpning 75-78%

Gæring 18-27 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3711 Frence Saison.

 

Producerer saison stil biers, der er meget aromatisk, pebret, krydret og citrusy.

 

 

Beskrivelse

Flokkulering: Lav

Attenuation: 77-83%

Gæring 18-30C

Alkohol Tolerance: ABV 12%

 

Styles:

Belgiske Blond Ale

Belgiske Dark Strong Ale

Belgisk Golden Strong Ale

Belgiske Specialty Ale

Bière de Garde

Saison

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader

 

XL 3724 Belgian saison ale.

 

Classic ale gær.

Krydret og komplekse aromatiskes forbindelser, herunder tyggegummi.

Meget syrlig og tør på ganen med mild frugt.

Finishes sprød og let syrlig.

God ved gæring ved høje temperaturer.

Denne stamme er berygtet for en hurtig og kraftig start, holde omkring 1,035 sg.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Lav

Attenuation: 76-80%

Gæring 21-35C

Alkohol Tolerance: 12% ABV

 

Styles:

Saison

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3725-PC Bier de Garde

 

  • l stil:

Saison, Biere de Garde, belgiske Blonde Ale, Belgisk Pale Ale, den belgiske Golden Strong Ale

 

Profil: Lav til moderat ester produktion med subtile krydret.

Maltet og fuld på ganen med indledende sødme.

Finishes tør og let syrlig. Gærer godt uden træghed.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flokkulering lav

Dæmpning 74-79%

Gæring 21-29 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3726-PC Farmhouse Ale Yeast

 

Beer Styles: Saison, Biere de Garde, belgiske Blonde Ale, Belgisk Pale Ale, Belgian Golden Strong Ale.

Profil: Denne stamme producerer komplekse estere balanceret med jordagtige / krydrede noter.

Let syrlig og tør, med en pebret finish.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flocculation medium

Attenuation 74-79%

Gæring 21-29 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3763 Roeselare Ale Blend.

 

Vores blanding af Lambic kulturer producerer øl med en kompleks, earthy profil og en karakteristisk pie kirsebær.

Lagring op til 18 måneder er nødvendige for en fuld smag profil.

Denne blanding vil producere en meget tør øl på grund af den super-attenuative karakter af blandede kulturer.

 

Beskrivelse

Flokkulering: variable

Attenuation: 80%

Gæring 18-30C

Alkohol Tolerance: ABV 11%

 

Styles:

Flanders Brown Ale / Oud Bruin

Frugt Lambic

Gueuze

Straight (ublandet) Lambic

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3787 Trapist high gravity.

 

Giver intens estere og phenolplast karakteristika, komplekse frugtagtige.

Producerer ikke betydelig mængde af iso-amylacetat (banan estere) eller tyggegummi estere typisk for mange af gær i denne stil.

Phenol og ester produktion er påvirket af gæring temperaturer.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium-High

Attenuation: 74-78%

Gæring 18-25C

Alkohol Tolerance: 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Dubbel, Belgisk Golden Strong Ale, Belgiske Specialty Ale, Belgisk Tripel, Bière de Garde.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3942 Belgian wheat.

 

Estery, lav phenol producerer gær fra den lille belgiske bryggeri.

Æble-, tyggegummi-og blomme-lignende aroma med en tør, men frugtagtig finish.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium

Attenuation: 72-76%

Gæring 18-23 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Pale Ale, Belgisk Tripel, Witbier.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3944 Belgian white.

 

Giver en kompleks smag profil med en krydret phenolforbindelser karakter og lav ester produktion.

Fermenter nogenlunde tørt med en finish, der komplimenter maltet og umaltet hvede og havre.

Undertiden anvendes i forbindelse med mælkesyrebakterier til at producerer en skarpere finish.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium-Low

Attenuation: 72-76%

Gæring 16-24C

Alkohol Tolerance: 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Dubbel, Belgisk Tripel, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer, Witbier

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

Lagers

Lagers

 

XL 2000 Budvar lager.

 

Nice malty næse, subtil frugt.

Rich malt profil på ganen.

Finishes malty men tørt, god afbalanceret, sprød.

Humle karakter kommer igennem i finish.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium-High

Attenuation: 71-75%

Gæring 9-13C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Bohemian Pilsner, Classic American Pilsner, Dortmunder Export, Lite American Lager.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2001 Urquell lager.

 

Mild frugt / floral aroma.

Meget tørre og rene på ganen med fuld følelse i munden og dejlig diskret malt karakter.

Meget ren og neutral finish.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium-High

Attenuation: 72-76%

Gæring 9-14C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Bohemian Pilsner

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2007 Pilsner lager.

 

En klassisk amerikansk Pilsner stamme, glat, malty.

Fermenter tørt og sprødt.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium

Attenuation: 71-75%

Gæring 9-13C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Classic American Pilsner, Dark American Lager, Tysk Pilsner (Pils), Lite American Lager, Premium American Lager, Schwarzbier (Black Beer), Standard American Lager.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2035 American lager

 

Fed, kompleks og aromatisk med en god dybde af smags egenskaber for en række pilsner øl.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium

Attenuation: 73-77%

Gæring 9-14C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Classic American Pilsner, Dark American Lager, Lite American Lager, Premium American Lager, Standard American Lager.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2042 Danish Lager.

 

Rich, Dortmund-stil med en sprød, tør finish.

Soft profil accentuerer humle egenskaber.

 

Beskrivelse

Oprindelse: Milwaukee, WI

Flokkulering: Lav

Attenuation: 73-77%

Gæring 8-13C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Classic American Pilsner, Dark American Lager, Dortmunder Export, Lite American Lager, Munich Helles, Premium American Lager, Standard American Lager.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2112 Californ. lager

 

Specielt velegnet til fremstilling af 19. århundrede-stil West Coast øl.

Bevarer lager egenskaber ved temperaturer op til 65 ° F (18 ° C) og producerer malty, strålende klart øl.

Denne stamme er ikke anbefalet til kold temperatur gæring.

 

Beskrivelse

Flokkulering: høj

Attenuation: 67-71%

Gæring 14-20 ° C

Alkohol Tolerance: cirka 9% ABV

 

Styles:

Baltic Porter, California Common Beer, Christmas / Winter Specialty Krydret Øl, Cream Ale, Other Smoked Beer, Premium American Lager, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2124 Bohemian Lager

 

En Carlsberg type gær og den mest udbredte lager stamme i verden.

Giver en særskilt malty profil med nogle ester karakter og en sprød finish.

Vil gære i 45-55 ° F med en vifte af forskellige øl stilarter.

Ydelser fra diacetyl hvile på 58 ° F (14 ° C) i 24 timer efter gæringen er færdig.

Også anvendes til pseudo-ale produktion med forgæring ved 75 ° F (24 ° C), der fjerner svovl produktion.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium

Attenuation: 73-77%

Gæring 9-14C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Baltic Porter, Bière de Garde, Bohemian Pilsner, Classic American Pilsner, Dark American Lager, Doppelbock, Dortmunder Export, Eisbock, Tysk Pilsner (Pils), Maibock / Helles Bock, Munich Dunkel, Munich Helles, Oktoberfest / Märzen, Schwarzbier (Black Beer), Traditionel Bock, Wien Lager .

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

 

XL 2206 Bavarian lager.

 

Bruges af mange tyske bryggerier til at producere rig, fyldig malty øl.

Got valg til Bocks og Dopplebocks.

Ydelser fra diacetyl hvile på 58 ° F (14 ° C) i 24 timer efter gæringen er færdig.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium-høj

Attenuation: 73-77%

Gæring 8-14 ° C

Alkohol Tolerance: cirka 9% ABV

 

Styles:

Classic Rauchbier, Doppelbock, Eisbock, Maibock / Helles Bock, Munich Dunkel, Oktoberfest / Märzen, Schwarzbier (Black Beer), Traditionel Bock.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2278 Czech Pils

 

Classic Pilsner stamme som gære tør, med malt finish.

Det perfekte valg til pilsners og alle malt øl.

Sulfur produceret under gæringen kan reduceres med varmere gæring temperaturer (58 ° F) og vil fjerne conditioning.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium-High

Attenuation: 70-74%

Gæring 10-14C

Alkohol Tolerance: 9% ABV

 

Styles:

Bohemian Pilsner

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2308 Munich lager.

 

En unik stamme, som kan frembringe fine pilsnerøl.

Meget glat, godt afrundet og fyldig.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium

Attenuation: 70-74%

Gæring 9-13 ° C

Alkohol Tolerance: cirka 9% ABV

 

Styles:

Classic Rauchbier, Doppelbock, Eisbock, Maibock / Helles Bock, Munich Dunkel, Oktoberfest / Märzen, Traditionel Bock, Wien Lager.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 2633 Octoberfest.

 

En blanding af pilsner stammer, der er designet til at producere en rig, malty, kompleks og fyldig oktoberfest øl.

Dæmper godt idet man samtidig giver masser af malt karakter og sammensnerpende.

Lavt svovl produktion.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium-lav

Attenuation: 73-77%

Gæring 9-14 ° C

Alkohol Tolerance: cirka 9% ABV

 

Styles:

Baltic Porter, Classic Rauchbier, Oktoberfest / Märzen, Wien Lager.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

Wheats

Wheats

 

XL 1010 American wheat

 

En tør gæring, ægte top beskæring gær, der fremkalder en tør, let syrlig, sprød øl.

Ideel til øl, hvor en lav ester profil er ønskelig.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Lav

Attenuation: 74-78%

Gæring 14-23 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

American hvede eller rug Beer, Cream Ale, Düsseldorf Altbier,Kölsch, Nordtyske Altbier

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3056 Bavarian wheat blend.

 

Blanding af top-gæring ale og hvede stammer, der producerer mildt estery og phenol hvede øl.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium

Attenuation: 73-77%

Gæring 18-23C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

Dunkelweizen, Weizen / Lyst øl, Weizenbock.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3068 Weihnst.Wheat

 

Klassiske tyske hvedeøl gær, der anvendes af flere tyske bryggerier end nogen anden stamme.

Domineret af bananer ester produktion, fenoler.

Ekstremt attenuative gær, som frembringer en syrlig, forfriskende finish.

Høje CO2-niveauet, typisk på 2,7 til 3,2 mængder er ønskeligt for bedste præsentation.

 

Beskrivelse

Flokkulering: lav

Attenuation: 73-77%

Gæring 18-24 ° C

Alkohol Tolerance: ca 10% ABV

 

Styles:

Dunkelweizen, Fruit Beer, Tysk Hefe-Weizen, Roggenbier (tysk Rye Beer), Weizen / Lyst øl, Weizenbock.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3191 Berliner-Weisse Blend

 

  • l Stil:

Lambics, Geuze, frugt Lambic, Flandern Red Ale

 

Profil:

Denne blanding indeholder en tysk ale stamme med lav ester dannelse og en tør, sprød finish.

Den Lactobacillus inkluderet gær producerer moderate niveauer af syre.

Den unikke Brettanomyces stamme formidler en kritisk Jordet karaktertræk, der er tegn på en ægte Berliner Weisse.

Når denne blanding anvendes, forventer en langsom start på gæring som gær og bakterier i blandingen er afbalanceret for at sikre passende syre produktion.

Den kræver generelt 3-6 måneder lagering for at udvikle sine smag egenskaber.

 

Tolerance 6% ABV

Flokkulation lavDæmpning 73-77%

Gæring 20-22 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

XL 3333 German Wheat

 

Subtil smag profil for hvede, gær med enestående skarpe syrlig sprødhed, frugtagtig, sherry-lignende ganen.

 

Beskrivelse

Oprindelse: Tyskland

Flokkulering: Høj

Attenuation: 70-76%

Gæring 17-24C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

Dunkelweizen, Tysk Hefe-Weizen, Roggenbier (tysk Rye Beer), Weizen / Lyst øl, Weizenbock.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3638 Bavarian wheat.

 

Top beskæring hefeweizen gær med komplekse smag og aroma.

Balance af banan og tyggegummi estere med lichi og æble / blomme estere og fed.

 

Beskrivelse

Flokkulering: Lav

Attenuation: 70-76%

Gæring 18-24C

Alkohol Tolerance: 10% ABV

 

Styles:

Dunkelweizen, Tysk Hefe-Weizen, Roggenbier (tysk Rye Beer), Weizen / Lyst øl, Weizenbock.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3942 Belgian wheat.

 

Estery, lav phenol producerer gær fra den lille belgiske bryggeri.

Æble-, tyggegummi-og blomme-lignende aroma med en tør, men frugtagtig finish.

 

Beskrivelse

Flokkulering: medium

Attenuation: 72-76%

Gæring 18-23 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Pale Ale, Belgisk Tripel, Witbier.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3944 Belgian white.

 

Giver en kompleks smag profil med en krydret phenolforbindelser karakter og lav ester produktion.

Fermenter nogenlunde tørt med en finish, der komplimenter maltet og umaltet hvede og havre.

Undertiden anvendes i forbindelse med mælkesyrebakterier til at producerer en skarpere finish.

 

 

Beskrivelse

Flokkulering: Medium-Low

Attenuation: 72-76%

Gæring 16-24C

Alkohol Tolerance: 12% ABV

 

Styles:

Belgiske Dubbel, Belgisk Tripel, Spice, Herb, eller Vegetabilske Beer, Witbier

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

Lambics

Lambics

 

XL 3031-PC Saison-Brett Blend

 

Beer Styles: Saison, Belgian Specialty Ales, American-style Sour & Wild Beer, Strong Golden Ale

 

Profile: A blend of Saison yeast and Brettanomyces creates a dry and complex ale. Classic earthy and spicy farmhouse character meets tropical and stone fruit esters; aging brings elevated Brett flavor. Expect high attenuation with this blend.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flocculation low

Attenuation 80-90%

Gæring 18-27°C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3278 Belg. lambic.

 

Indeholder et udvalg af Saccharomyces og ikke-Saccharomyces herunder belgisk-stil hvede øl gær, sherry gær, to Brettanomyces stammer og mælkesyrebakterier.

Selv om denne blanding ikke indeholder alle mulige kulturer der findes i belgiske Lambics, den er repræsentativt for de organismer, der har størst betydning for den ønskede variant komponenter af disse øl, som de er brygget i Vestflandern.

 

Beskrivelse

Gæring 17-24 ° C

Alkohol Tolerance: ca 12% ABV

 

Styles:

Flandern Red Ale, Frugt Lambic, Gueuze, Straight (ublandet) Lambic.

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3763 Roeselare Ale Blend.

 

Vores blanding af Lambic kulturer producerer øl med en kompleks, earthy profil og en karakteristisk pie kirsebær.

Lagring op til 18 måneder er nødvendige for en fuld smag profil.

Denne blanding vil producere en meget tør øl på grund af den super-attenuative karakter af blandede kulturer.

 

Beskrivelse

Flokkulering: variable

Attenuation: 80%

Gæring 18-30C

Alkohol Tolerance: ABV 11%

 

Styles:

Flanders Brown Ale / Oud Bruin

Frugt Lambic

Gueuze

Straight (ublandet) Lambic

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

Seasonal

Seasonal

 

XL 3031-PC Saison-Brett Blend

 

Beer Styles: Saison, Belgian Specialty Ales, American-style Sour & Wild Beer, Strong Golden Ale

 

Profile: A blend of Saison yeast and Brettanomyces creates a dry and complex ale. Classic earthy and spicy farmhouse character meets tropical and stone fruit esters; aging brings elevated Brett flavor. Expect high attenuation with this blend.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flocculation low

Attenuation 80-90%

Gæring 18-27°C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3191 Berliner-Weisse Blend

 

Stil:

Lambics, Geuze, frugt Lambic, Flandern Red Ale

 

Profil:

Denne blanding indeholder en tysk ale stamme med lav ester dannelse og en tør, sprød finish.

Den Lactobacillus inkluderet gær producerer moderate niveauer af syre.

Den unikke Brettanomyces stamme formidler en kritisk Jordet karaktertræk, der er tegn på en ægte Berliner Weisse.

Når denne blanding anvendes, forventer en langsom start på gæring som gær og bakterier i blandingen er afbalanceret for at sikre passende syre produktion.

Den kræver generelt 3-6 måneder lagering for at udvikle sine smag egenskaber.

 

Tolerance 6% ABV

Flokkulation lavDæmpning 73-77%

Gæring 20-22 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3538-PC Leuven Pale Ale Yeast

 

Beer Styles:

Belgisk Pale Ale, den belgiske Dubbel og Tripel, belgiske Stærke Golden og Dark Ales, belgisk Blonde Ale, Flandern Brown Ale

 

Profil:

Denne energisk top gærende belgiske gær stamme producerer en særskilt krydret Karakter sammen med mild estere.

3538 er et glimrende valg for en bred vifte af belgisk øl stilarter herunder bPale ale, dubbels, og brun ales.

 

Alk. Tolerance 12% ABV

Flokkulation høj

Dæmpning 75-78%

Gæring 18-27 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3725-PC Bier de Garde

 

  • l stil:

Saison, Biere de Garde, belgiske Blonde Ale, Belgisk Pale Ale, den belgiske Golden Strong Ale

 

Profil: Lav til moderat ester produktion med subtile krydret.

Maltet og fuld på ganen med indledende sødme.

Finishes tør og let syrlig. Gærer godt uden træghed.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flokkulering lav

Dæmpning 74-79%

Gæring 21-29 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

XL 3726-PC Farmhouse Ale Yeast

 

Beer Styles: Saison, Biere de Garde, belgiske Blonde Ale, Belgisk Pale Ale, Belgian Golden Strong Ale.

Profil: Denne stamme producerer komplekse estere balanceret med jordagtige / krydrede noter.

Let syrlig og tør, med en pebret finish.

 

Alc. Tolerance 12% ABV

Flocculation medium

Attenuation 74-79%

Gæring 21-29 ° C

 

Skal opbevares køligt mellem 1-4 grader.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: