Velkommen

Velkommen

Ølbrygning en tørstslukkende hobby

 

Maltmanden.dk er siden for dig som er nysgerrig på ølbrygningens forunderlige verden. Hvordan du brygger din hel egen øl efter din smag og hvor lidt der skal til for at du kan gøre det.

Se vores store udvalg i all grain bryg opskrifter/vejledninger lige til at printe ud, der vil løbende blive tilføjet nye, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden, så du altid er opdateret med de sidste nye opskrifter.

Se også vores omfattende beskrivelse af malt, humle og gær her øverst på siden.

Der er også masser af hjælp råd og vejledninger under vejledninger og ideer.

Kik rundt og lad dig inspirerer alt ligger klar lige til at printe ud.

 Skriv gerne en kommantar om hvad du synes om siden og hvad der kunne gøre den endnu bedre.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her nederst på side, så du altid er opdateret om hvad der sker på siden

øltyper

Categories: ølbrygning

6 comments

  • Peter Lustrup

    Hej.

    Jeg synes det er fedt du har lagt alle de opskrifter ud – topklasse.

    Lige et hurtigt spørgsmål omkring Maltmandens julebryg 2015 – Du har ikke skrevet hvilken gær du har benyttet. Kan du løfte sløret for dette?

    Mvh

    Peter

  • Paw Gade

    Super fedt og flot site! Bruger din malt guide hver gang jeg skal designe en ny øl på beercalc. Og jeg syntes også rigtig godt om dine vejledninger og ideer, så hvis du har flere tips og tricks så læg det endelig op, Et punkt kunne måske være : Sådan øger du din mæske effektivitet.

    Bedste Hilsener

    Paw Gade

  • Ivan Kallesøe

    Hej

    Dette er lige den sidde jeg har ledt efter.
    Den har lige det jeg har brug for.
    Glæder mig til at få prøvet nogle af de mange opskrifter.

    Tak for det.
    Mvh Ivan

    • admin

      Hej Ivan.
      Velbekom, glad for at høre at du synes om siden.
      Har du spørgsmål eller andet du er i tvivl om så spørg bare, så skal jeg nok hjælpe/svarer tilbage så hurtigt jeg kan.

      Mvh.
      Tom

  • BelinDa Christiansen

    Dejligt med alle de lækre opskrifter ;-)
    Lige et spørgsmål; Under gæringen af Trappist Westvleteren står der 2 gr. men når man læser om selve gæren står der 18-22 gr. Er det rigtigt med 2 gr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>