Trappist Westvleteren 12 clone

Trappist Westvleteren 12 clone

 

Volume 25 liter

OG 1108

Boil Volume 41 liter

Boil gravity 1090

Alcohol (ABV) 10.6 %

Colour 62 EBC (Very dark brown)

Bitterness 26 IBU

BU:GU 0.24

FG 1027

 

Malt: (10636 g.)

Pilsner Malt 3 EBC 9452 g

Cara Munich I 100 EBC 540 g

Biscuit Malt 50 EBC 238 g

Aroma Malt 150 EBC 167 g

Special B 230 EBC 137 g

Chocolate Malt 800 EBC 102 g

Candi Syrup Inc D-180 450 EBC 595 g

 

Humle :

Styrian Golding 4.0 % 46 g 60 min

Styrian Golding 4.0 % 8 g 15 min

Hallertauer 6.6 % 8 g 15 min

Styrian Golding 4.0 % 8 g 1 min

Hallertauer 6.6 % 8 g 1 min

 

Gær :

WLP530 Abbey Ale ved 20 °C i 14 dage.

 

Brygvejledning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: