Trappist Bryg

Trappist Bryg

Volume: 25 liters

Boil Volume: 30 liters

OG: 1080

BG: 1067

FG: 1020

Alcohol: 7.9 % by vol.

Colour: 24 EBC (Deep amber / light copper)

Bitterness: 35 IBU

BU/GU: 0.43

 

Malt :

Maris Otter Pale Malt   5 EBC   5449 g

Cara Munich 100 EBC   100 EBC   583 g

Kandis (dark)   200 EBC   219 g

Kandis (light)   0 EBC   964 g

 

Humle :

Styrian Golding 3.7% alpha   65 g   60 minutes

Hersbrucker 2.1% alpha   43 g   30 minutes

Hersbrucker 2.1% alpha   21 g   5 minutes

 

Gær :

WLP530 Abbey Ale

 

Bryg Vejledning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: