Sacch Belgian Wit Amarillo

Sacch Belgian Wit Amarillo

 

Volume: 23 liters

Boil Volume: 20 liters

OG: 1070

BG: 1080

FG: 1017

Alcohol: 6.9 % by vol.

Colour: 18 EBC (Amber)

Bitterness: 27 IBU

BU/GU: 0.38

 

Malt :

Maris Otter Pale Malt   5 EBC   3000 g

Wheat Malt   3 EBC   3000 g

Cara Munich 100 EBC   100 EBC   500 g

Pilsner Malt 3 EBC   3 EBC   500 g

Dextrose   0 EBC   500 g

 

Humle :

Amarillo 6.5% alpha   25 g   60 minutes

Amarillo 6.5% alpha   15 g   15 minutes

Amarillo 6.5% alpha   10 g   5 minutes

 

Gær :

3942 Belgian Wheat

 

Krydderier : ( tilsættes de sidste 10 min. )

20 g sød appelsinskal

10 g koriander

 

Bryg Vejledning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: