Forurenet og dårlig øl

Forurenet og dårlig øl :

 

Der er ikke noget der er mere træls end at få en dårlig øl. Husk altid at sørge for at dit udstyr og alt det der kommer i forbindelse med øllet rent, der skal så lidt til at ødelægge en god øl.

 

Hvis du kan se en hvid hinde eller en meget grumset overflade på din øl efter endt gæring er den sandsynligvis infektiseret , for at redde øllet kan du prøve at omstikke øllet til en rengjort gær spand men pas på at det øverste grumset øl ikke kommer med.

 

For at undgå og ikke at øllet bliver dårlig og surt i smagen efter nogen tid kan du varmebehandle dit øl, se hvordan og hvad du skal gøre for at varmebehandle/pasturiser dit øl ved at følge linket Her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: