Fejl under gæring

Fejl under gæring :

 

En af de fejl/uheld du kan ramme ind i som hjemmebrygger er at øllet mislykkes. Det kan f.eks. skyldes at man ikke er opmærksom på temperaturen under gæringen. Det er vigtigt at du sørger for at temperaturen holdes konstant under gæringen af dit øl, så der ikke sker for store udsving.

 

En løsning kan være at bruge et varmebælte rundt om gærspanden der søger for at temperaturen holdes konstant under gæringen ved overgæret øl (18 – 25 °C) eller bruge et køleskab hvor øllet kan stå og gære, især ved undergæret øl (10 – 16 °C).

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: