Chimay Premier (Red)

Chimay Premier Red

 

Volume 25 liter

OG 1066

Boil gravity 1050

Alcohol (ABV) 6.6 %

Colour 48 EBC (Dark brown)

Bitterness 25 IBU

BU:GU 0.38

FG 1016

 

Malt :

Pilsner Malt 3 EBC 5395 g

Cara Munich I 100 EBC 303 g

Flaked Wheat 3 EBC 446 g

 

Humle : (kogetid 90 minutter)

Saaz 4.5 % 37 g 60 min

Hallertauer 5.3 % 18 g 30 min

(Ved at lade urten koge i 30 minutter inden humlen tilsættes opnås en mere rund og fyldig øl.)

 

Gær :

WLP500 Trappist Ale

 

Tilsætninger :

D-45 Candi Syrup 596 g tilsættes og koges med de sidste 15 minutter.

 

BrygVejledning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: