Chilli-Vanilli-Stout

 Chilli-Vanilli-Stout

 

Volume: 27 liters

Boil Volume: 20 liters

OG: 1049

BG: 1066

FG:1012

Alcohol: 4.8 % by vol.

Colour: 77 EBC (Black)

Bitterness: 37 IBU

BU/GU: 0.75

 

Malt :

Pale Malt 7 EBC   7 EBC   2700 g

Vienna   7 EBC   2000 g

Chocolate Malt   800 EBC   700 g

Kandis (dark)   500 EBC   300 g

 

Humle :

Hallertauer 6.6% alpha   45 g   60 minutes

Hallertauer 6.6% alpha   30 g   5 minutes

 

Gær:

Safale S-04

 

Tilsætninger :

1.5 g Chili

3 g Vanillestang

 

Fremgangsmåde :

Chilien er tørret Piri-Piri (ret stærk)

Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.

 

Bryg Vejledning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: