bryg opskrifter

Bryg opskrifter :

øltyperHer på siden finder du et bredt udvalg af bryg opskrifter. Der er både klon opskrifter og hel unikke opskrifter, lige til at printe ud med udførelig brygvejledning til. Hvis du har ændringer i forhold til opskrifterne, eller erfaringer/smagsoplevelser du gerne vil dele, så læg en kommentar gerne med billede af det færdige resultat. Bliver løbene opdateret, tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, og få besked så snart der kommer noget nye opskrifter.  - opskrifter lige til at printe ud.

Belhaven Twisted Thistle IPA

 

Belgian Tripel (Chimay Triple White Clone)

 

Imperial Amber

 

Kölsch

 

Pilsner ala Budweiser

 

Dunkelweizen (Erdinger dunkel klon)

 

Double Trouble Belgian Dubbel

 

Samuel Adams Boston Lager clone

 

American IPA

 

Caramel Amber Ale

 

Belgian Trippel

 

Clone Thirsty Hiker Hefeweizen

 

Chimay Blue Clone

 

Chimay Red Clone

 

Chimay Grande Reserve Clone

 

Belgian Tripel (Chimay Triple White Clone)

 

Maltmandens julebryg 2015

 

Westmalle Tripel Clone Recipe

 

Young’s Double Chocolate Stout Clone

 

World’s Best Oktoberfest Beer

 

Maltmandens Støvle

 

American Brown ale

 

Murphy’s Irish Stout Clone

 

Belgian Golden Strong Ale (Duvel Clone)

 

Cream Ale 2015

 

Mc. Kilkenny Clone (Irish cream ale)

 

Grimbergen clone recipe

 

Westmalle Dubbel clone

 

American Cascade/Amarillo Ale

 

Black Gold – Barley Wine

 

Lakrids Stout

 

Chilli-Vanilli-Stout

 

Grimbergen double ambree Clone

 

Beach Party Blonde ale

 

Trappist Bryg

 

American Amber ale

 

Vanilla Caramel Cream Ale

 

Belgisk tripel

 

Sacch Belgian Wit Amarillo

 

Doppelbock

 

Rochefort 8 clone

 

Irish Red

 

Kölsch Beer

 

Sacch Belgian Wit Amarillo

 

Bohemian dark lager

 

Sierra Nevada Pale Ale Clone

 

St. Feuillien Blond Ale Clone

 

EKU 28 Clone

 

Hoegaarden White Beer Clone

 

Belgisk Tripel

 

Tripel Karmeliet clone

 

Engelsk Red Ale

 

Mørk Belgisk Juleøl

 

Belgisk dubbel

 

Kozel Dark (Czech Pils) Clone

 

Bass & Co Pale Ale clone

 

Fuller’s London Porter clone

 

The Red Devil

 

Maltmandens Black Pearl IPA

 

Strong Dark Belgian Ale

 

Maltmandens påske skæg (Påskebryg)

 

Rød Tuborg klon

 

Mikkeller stateside clone

 

Hop Smuggler

 

Hancock IPA Black Clone

 

Rebellion smuggler clone

 

ESPer Czech Dark Lager

 

Efes Clone

 

Maltmandens hule Pilsner

 

Dansk pilsner ala Tuborg

 

Newcastle Brown Ale clone

 

Kasteel Triple clone

 

Nostradamus clone

 

Baltic Porter (Lager)

 

Sea blast saison

 

Doppelbock Clone.

 

Kasteel Rouge clone

 

La trappe quadrupel clone

 

Bush de Noel clone

 

Brouwerij Bosteels Karmeliet Tripel Clone

 

Delirium Tremens Clone

 

Newcastle Brown Ale clone

 

Flanders Red Ale Clone

 

Gouden Carolus Classic clone

 

Dales Pale ale

 

Rio2016 (brasiliansk Xingu Clone)

 

Fullers The pride of London clone

 

Black Cobra pils

 

Grimbergen Blond Clone

 

Pumpkin Buffalo Sweat clone

 

Samuel Smith Oatmeal Stout clone

 

Maltmandens Julefryd

 

Thomas Hardy clone

 

Orval Trappist Ale clone

 

Kozel dark

Maltmandens Nisseøl

 

Smugglers Honey Ale

 

Gulden Draak 9000 clone

 

Samuel Smith Oatmeal Stout clone

Trappist Westvleteren 12 clone

 

Gulden Draak Clone

 

banan porter

 

Chimay Premier Red

 

Strong Dark Belgian Ale

 

Trappist Westvleteren 12 clone

Maltmandens høst øl

 

Black Pearl ipa

 

Alhambra Reserva 1925 clone

 

Willemoes Belgisk Ale clone

 

Torpedo Extra IPA Clone Recipe

 

Grimbergen BLANCHE

 

Colorado amber

 

Hobgoblin clone

8 comments

    • admin

      Hej Michael.
      Glad for at høre at du synes om siden.
      Hvis du synes der mangler noget må du endelig sige til.
      Men Venlig Hilsen
      Tom

  • Frank Andersen

    Hejsa,
    Har lige brygger den grimberger clone du har på siden. Har nogle spørgsmål :)

    Hvor lang tid skal den stå i spand?
    Og hvor mange gange skal den stikkes om.

    Jeg tænker 1 x uge ( så er gæringen færdig)
    Og så om stikkes i ny spand i 2xuger
    Derefter stikkes i ny spand og så flaskes?

    Håber du kan hjælpe..

    PS. God side med rigtig gode informationer..

    • admin

      Hej Frank.
      Glad for at høre at du synes godt om siden.
      Jeg vil lade øllet stå 14 dage i gære spanden inden du stikker om til en ny spand, så du er hel sikker på at den er gæret hel færdig, husk på at selv om aktiviteten i gærlåsen går i stå er det ikke ensbetydende med at øllet er færdig med at gære, gære skal også have tid til at rydde op efter sig selv, for at undgå “granater”.
      Når du så har stukket om efter 14 dage lader du øllet stå gerne et køligt sted en uges tid, inden du flasker øllet.
      Med venlig hilsen
      Tom

  • Michael Lauth

    Hej,

    Fed side. Jeg har et par spørgsmål vedr. Grimbergen double. Det er to opskrifter og de er ikke helt ens -hvilken er korrekt? Der står ikke noget om hvornår dextrose og kandis tilsættes, kan du oplyse det?

    Mvh
    Michael

    • admin

      Hej Michael.
      Dejligt at høre at du synes om siden.
      Jeg har prøvet begge opskrifter og den der uden tvivl er den “rigtige” er “Grimbergen double ambree Clone” Dextose og kandis tilsættes de sidste 15 minutter af kogetiden.
      Med venlig hilsen
      Tom

  • Michael Lauth

    Hejsa igen.
    Jeg kan ikke se ud fra brygvejledningen hvor lang tid humlen skal koge.

    Mvh
    Michael

    • admin

      Hej Michael
      Hvis det er Grimbergen double ambree Clone” du spørger til står der at humlen skal koge i 60 minutter.
      Mvh.
      Tom

Skriv et svar til admin Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggers like this: